Το ιστολόγιο του/της istology

Τζάκια: οδηγός για να μην καείτε!

Τζάκια: οδηγός για να μην καείτε!

Τζάκια: οδηγός για να μην καείτε!

Γνωρίστε όλα τα συστήματά θέρμανσης που διατίθενται στην αγορά και αποκτήστε μία και εστία σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και το ύφος της διακόσμησης που θέλετε. Μάθετε ακόμη τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει ο κάθε τύπος τζακιού προετοιμαστείτε κατάλληλα για ένα ζεστό και άνετο χειμώνα αποκτώντας την ιδανική εστία!

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΣΤΙΑ

Αγοράζοντας ένα τζάκι

Αγοράζοντας ένα τζάκι

Αγοράζοντας ένα τζάκι

Η αγορά ενός τζακιού είναι αρκετά δυσκολότερη υπόθεση από ότι φαίνεται αρχικά. Οι περισσότεροι αγοραστές εκπλήσσονται από όσα προκύπτουν κατά τη διάρκεια αναζήτησης της κατάλληλης εστίας τζακιού.

Στο άρθρο αυτό θα συζητήσουμε μερικά ζητήματα και να απομυθοποιήσουμε την αγορά τζακιού.

ΠΑΓΙΔΕΣ – ΚΡΥΦΑ ΚΟΣΤΗ

Τι ξύλα πρέπει να καίμε;

Τι ξύλα πρέπει να καίμε;

Τι ξύλα πρέπει να καίμε;

Τα πιο συνηθισμένα είδη ξύλων για καύση στην Ελλάδα είναι η δρυς, η ελιά, η οξιά και το πεύκο ανάλογα με την περιοχή και τη διαθεσιμότητα, φυσικά που υπάρχει.

Δρυς: Το ξύλο της δρυός είναι από τα αγαπημένα των καταναλωτών, κυρίως για την ωραία φλόγα που δίνει και τη διάρκεια καύσης. Ανήκει στα πλατύφυλλα δέντρα και έχει μεγάλο βάρος. Είναι πυκνό, καίγεται με ήρεμη και μακριά φλόγα και είναι πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα, άρα αποτελεί ιδανική επιλογή για καυσοξυλο. (4.700 kcal/kg)

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της istology

Newsletter

Newsletters

εγγραφείτε στο newsletter μας

Η επιχείρηση Μαρμάρων Σερδάρης δραστηριοποιείται στον χώρο που αφορά τα μάρμαρα, τους γρανίτες και τα τζάκια από το 1993 μέχρι και σήμερα.

Επικοινωνία

Marble Concepts | Serdaris

65ο χλμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, Αιγίνιο Πιερίας, 60300

2353 0 24289

2353 0 24259

bserdari@otenet.gr

www.serdaris.gr